Hvem er vi

SUPELLEX DANMARK er en nyopstartet virksomhed, som leverer bæredygtig foldbare skamler til alle events og festivaller. Interessen for vores produkt er stor, og vi gør vores bedste for at kunderne og slutbrugeren får den bedste oplevelse med vores produkt. virksomheden består af 3 mand som deler ansvaret og pligterne hertil. Tilsammen tæller virksomheden næsten 20 års erfaring som ledere i forsvaret.  Vi bruger vores kvalifikationer og kernekompentencer, som vi har tilegnet os igennem uddannelser, træning og udsendelser, i  virksomheden til at skabe det bedste produkt. Vi arbejder tæt sammen i vores hverdag, og tilsammen kombineret skaber vi de bedste forudsætninger for vores succes i virksomheden. Ikke en time bliver spildt i, hver dag yder vi det bedste for at vores kunder kan få de bedste løsninger til deres individuelle behov.  Hver dag bliver brugt på fordybelse i virksomheden, og tilegnelse af ny erfaring i branchen. Følg blandt andet med på facebook og instagram.

Vi skræddersyr løsningerne så netop jeres ønsker bliver imødekommet i forhold til antal, farve, logoer, firmanavn osv.

Alt dette er med til at skabe den bedste oplevelse for jer, som vi påsætter som 1. prioritet.

Teamet

De tre skabere af virksomheden udgør tilsammen SUPELLEX

Anders B. Madsen

Anders B. Madsen

ADMINISTRATION & ØKONOMI

Anders B. Madsen er en af frontfigurerne i virksomheden. Han har brugt de sidste 9 år som leder i forsvaret, og netop disse kvalifikationer og kompentencer  har han videreført til virksomheden og skaber derved rammerne for virksomhedens mission,vision, strategi i teamet. Styring, beslutsomhed, og analytisk tænkning, er nogle blandt mange egneskaber som Anders besidder, og med disse er han med til at skabe fundamentet for SUPELLEX DANMARK

Kennet L. Karlsen

Kennet L. Karlsen

LOGISTIK & INDKØB

Kennet er ligeledes frontfigur i virksomheden, og med baggrund i hans 10 års erfaring fra forsvaret som leder er han med til at skabe en succesraten for virksomheden. med hans resultatorienteret mindset styrer han blandt andet planlægningensprocessen fra leverandør til kunden. Hans nytænkning, fleksibilitet, og planlægning medvirker til at kunden altid får det bedste resultat. 

Casper Bekkevold

Casper Bekkevold

SALG & MARKETING

Casper er virksomhedens salgsansvarlig og med hans tidligere portefølje er han manden i at levere det skræddersyet produkt til stor tilfredsstillelse for kunderne. Ydermere er han ansvarlig for virksomhedens sociale interaktion med kunderne. Han er med hele vejen i planlægningen omkring produktbeskrivelse og layout. Casper følger virksomhedens storkunder til deres events for at tilsikre kunderne omtale ved hjælp af vores produkt på de sociale medier.

Kontakt os

Vi er altid klar, ved enten tasteturet eller telefonen, til at hjælpe dig/jer ved jeres kommende event

Skanderborgvej 97 
8680 Ry

+45 29 88 06 28

+45 53 55 05  59

Casper@supl.dk

send os en mail